Fórumok
| Torrent oldalak gyüjteménye - Magyar és nemzetközi torrent oldalak gyűjteménye. Meghívó csere :: Fórumok :: Meghívócsere :: Itt lehet meghívókat csereberélni |
| S.O.S. meghívó kérés | << Előző téma | Következő téma >> | ||
| Oldal: [1] 2 3 ... 11 12 13 | |
|
Moderátorok: admin
|
| Szerző | Üzenet | ||
| farkaserka |
|
||
![]() Regisztrált tag #13194
Üzenetek: 2 |
Ha van valakinek nélkülözhető meghívója Evolution-hoz,nagyon megköszönném!
erka |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| skyland |
|
||
![]() Regisztrált tag #16714
Nekem van Neked van valamilyen meghivód zárt torrentre? Pl 1st torrent deathlord isane ilyesmi? |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| skyland |
|
||
![]() Regisztrált tag #16714
amugy e-mail cimed? |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| farkaserka |
|
||
![]() Regisztrált tag #13194
Sajnos nekem semmilyen meghívóm nincs még. Kezdő vagyok. Hogy lehet meghívót szerezni? Csak csere útján? Vagy olyan mint az iwiw-es meghívó?
erka |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| ghost2828 |
|
||
![]() Regisztrált tag #12303
Üzenetek: 30 |
halli nekem kellene evolution;beload;vagy mas meghivok es cserebe adhatok independence;deathlord;kistehen meg 1het mulva akkar 1st meghivot is.Thanks | ||
| Vissza az elejére |
|
||
| ghost2828 |
|
||
skyland írta ... Nekem van Neked van valamilyen meghivód zárt torrentre? Pl 1st torrent deathlord isane ilyesmi? nekem van deathlord ;independence;kistehen meg hetvegere lesz 1st is.Helyete erdekelne ;evolution;pirate day bitgate beload vagy mas meghivok (www.zsoltinagy53@yahoo.com) |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| sziszike1 |
|
||
![]() Regisztrált tag #11533
Üzenetek: 1 |
hali!szeretnék kapni meghívót:majomparádé,indep és bitgétre!!nagyon fontos lenne!légyszike valaki!van meghívóm a kistehénre,a movisite,sajnos több helyre nincs!sziszike1@citromail.hu | ||
| Vissza az elejére |
|
||
| ghost2828 |
|
||
sziszike1 írta ... hali!szeretnék kapni meghívót:majomparádé,indep és bitgétre!!nagyon fontos lenne!légyszike valaki!van meghívóm a kistehénre,a movisite,sajnos több helyre nincs!sziszike1@citromail.hu Halli 1 deathlord meghivot szivesen kuldok ha erdekel |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| computerguy |
|
||
![]() Regisztrált tag #17858
Nekem nagyon kellene egy Demonoid meghívó.Akinek van egy feleslegbe,az kérem jelezzen. | ||
| Vissza az elejére |
|
||
| forest76 |
|
||
![]() Regisztrált tag #17259
ghost2828 írta ... halli nekem kellene evolution;beload;vagy mas meghivok es cserebe adhatok independence;deathlord;kistehen meg 1het mulva akkar 1st meghivot is.Thanks |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Oldal: [1] 2 3 ... 11 12 13 | |