Fórumok
| Torrent oldalak gyüjteménye - Magyar és nemzetközi torrent oldalak gyűjteménye. Meghívó csere :: Fórumok :: Meghívócsere :: Itt lehet meghívókat csereberélni |
| Bithumen | << Előző téma | Következő téma >> | ||
| Oldal: [1] 2 3 4 5 6 | |
|
Moderátorok: admin
|
| Szerző | Üzenet | ||
| yamaha450wrf |
|
||
![]() Regisztrált tag #1760
Üzenetek: 1 |
Bithumen csere érdekelne meghivó vagy accoóút kellne irj azt megbeszéljük irjatok -Email- JET LEE
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Snowboard |
|
||
![]() Regisztrált tag #22791
Üzenetek: 8 |
Hello! Ncore, vagy Bithumen meghívó kéne. Cserébe adok: Bithorlo account/Arány: 9.634 Feltöltés: 8.68 TB Letöltés: 923.09 GB/ , Indeep account/Arány: 9.217 Feltöltött: 7.95 GB Letöltött: 883.19 MB/ , Deathlord account/Arány:1.962 Feltöltésed 294.96 GB Letöltésed 150.31 GB/ , Bitmusic account/Arány: 125.096 Feltöltött: 1.77 GB Letöltött: 14.50 MB/ AZ összes accot odaadom egy ncore, vagy bithumen meghívóért. Az oldalak valamelyikére sikeres regelésem után, emailben azonnal küldöm az összes acc felhasználónevét, és kódját. A bithorló account adatmennyisége nem csalás, tényleg annyi, 30/20-as netem van. Válaszaitokat emailben várom:szarvas_gergely@freemail.hu |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| watersign |
|
||
![]() Regisztrált tag #23814
Üzenetek: 7 |
Bithumen vagy Ncore meghívó vagy account érdekelne. Kérlek írjatok emailt és megbeszéljük. Előre is nagyon köszike! Üdv.:Virág -Email-
Virág |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| wolfie |
|
||
![]() Regisztrált tag #25259
Üzenetek: 2 |
bithumen meghívót cserélnék Ncore meghívóra! -Email- d_vid[kukac]msn.com [ Módosítva k mj 05 2009, 05:18 ] |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| celgene32 |
|
||
![]() Regisztrált tag #24055
Üzenetek: 4 |
Hali, Seed serveremet cserelnem el egy Ncore meghivora. Tarhely: 80GB Futtathato szalak: korlatlan Sebesseg: 100Mbit/100Mbit Idotartam: 1 honap Mivel mar vertek igy at, a felteteleim a kovetezoek: -elkuldod a meghivot (legutoljara atvert a delikvens es visszavonta a meghivot) -ha sikerult beregisztralnom, en adom a server-hez szukseges adatokat. Amennyiben nem tetszik valamelyik feltetel vagy valami kerlek NE IRJ! -Email- |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| xxx282 |
|
||
![]() Regisztrált tag #28164
Üzenetek: 3 |
Engem érdekel: bithumen ncore cinemastore Amit adok: diablo majom big evolution beload 300gb up arányjavítás bárhová -Email- |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hontalan |
|
||
![]() Regisztrált tag #26804
Üzenetek: 7 |
szevasz xxx282 van egy bithumen meghívóm cerébe bigtorrent vagy gigatorrent meghívó érdekel ( más nem ) jelentkezni email:demon096@citromail.hu bbb |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| miksinca |
|
||
![]() Regisztrált tag #22446
Üzenetek: 11 |
pretorians acc carpathians acc bigtorrent meghivo the1st acc diablotorrent meghivo cinemastore. meghivo deathlord meghivo gigatorrents meghivo beload meghivo majomparade acc insane acc teracod meghivo transfer acc pirateday acc piratebit acc bludragon acc evolution acc moonshine.l meghivo ztracker acc mesevilag acc infinity meghivo indapass meghivo bit.tos meghivo savaria. meghivo demonoid acc HDP acc cserebe :bithumin, torrenttanya koszi |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| torrentking |
|
||
![]() Regisztrált tag #36161
Üzenetek: 2 |
Én tudnák neked ncore meghivot adni!!! Bithuérdekelne! Az acc mert ugye n9incs meghivás!!!!!! |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsoltax |
|
||
![]() Regisztrált tag #34608
Üzenetek: 1 |
Sziasztok Seed serveremet cserelnem el egy Ncore meghivora. Tarhely: 100GB Futtathato szalak: korlatlan Sebesseg: 100Mbit/100Mbit Idotartam: 3 honap Mivel mar vertek igy at, a felteteleim a kovetezoek: -elkuldod a meghivot (legutoljara atvert a delikvens es visszavonta a meghivot) -ha sikerult beregisztralnom, en adom a server-hez szukseges adatokat. Amennyiben nem tetszik valamelyik feltetel vagy valami kerlek NE IRJ! -Email- |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Oldal: [1] 2 3 4 5 6 | |